Dermedicare

                           Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Netwerken

We vinden ons vak ontzettend mooi en interessant en kunnen het wel echt onze passie noemen. Daarbij worden we erg blij van gelukkige patiënten met een gezondere huid. Uitgeleerd zijn we echter nooit. Als er interessante nascholing is dan is de kans groot dat wij erbij zijn. Ook leren we graag van andere zorgprofessionals. 

We zetten ons ook graag in voor betere kwaliteit van de huidzorg. Zo participeren we in onderzoeken en sluiten we aan in netwerken en commissies.  

Inge zet zich in voor het oncologienetwerk Zutphen. Het Oncologie Netwerk Zutphen is een samenwerkingsverband van eerstelijns zorgverleners, die zich inzetten om goede zorg te bieden aan mensen met kanker en hun naasten.

Daarnaast heeft Inge de post HBO opleiding huidtherapie na brandwonden gevolgd. Hierdoor is Dermedicare aangesloten bij het 'Netwerk Huidtherapie'.

 

Annemieke is actief binnen het WCS. Zij zet zich in binnen de commissie dermatologie & ulcus cruris. WCS Kenniscentrum Wondzorg heeft als doel het kennisniveau van professionals in de gezondheidszorg te verhogen, om daarmee de kwaliteit van de wond- en huidzorg te verbeteren.


Inge en Annemieke hebben beiden de specialisatie eczeem gedaan. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het begeleiden van eczeempatiënten.

 
E-mailen
Bellen