logo dermedicare, praktijk voor huid- en oedeemtherapie
Dermedicare,
praktijk voor huid- en oedeemtherapie

De missie van Dermedicare is het verhelpen van bepaalde huidaandoeningen of het verzachten van symptomen daarvan. Goede zorg, kwaliteit en een patiŽntvriendelijke aanpak staan hoog in het vaandel. Dermedicare wordt immers gewaarborgd als de patiŽnten meer dan tevreden zijn.

De†huidtherapeuten

Inge Teunissen voert voornamelijk behandelingen uit in Gelre Ziekenhuizen locatie Zutphen. Door in het ziekenhuis te zitten is het makkelijk snel overleg te plegen met specialisten waardoor patiŽnten vaak snel en effectief geholpen kunnen worden.

 

dermedicare, Inge Teunissen dermedicare, Annemieke Cornelissen dermedicare, Jane Overmars

 

Annemieke Cornelissen en Jane Overmars behandelen op de Ďbuitenlocatiesí van Dermedicare. Dit maakt het voor patiŽnten uit omgeving Markelo, Delden, Vorden, Dieren, Brummen en Zutphen mogelijk dichtbij huis behandeld te worden. De buitenlocaties zijn allen gevestigd in centra waar huisartsen en/of fysiotherapeuten en andere (para)medici werken. Dit zorgt weer voor korte lijntjes en goede samenwerking tussen de disciplines.

Samen staan wij voor kwalitatief goede zorg en zullen per patiŽnt opzoek gaan naar de best werkende behandeling. We zijn altijd opzoek naar beter en ontwikkelen onze kennis en vaardigheden dan ook voortdurend door het volgen van cursussen en nascholingen.

 

Kwaliteitsgarantie

Het beroep Huidtherapie staat geregistreerd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG art.34). Deze wet geeft regels voor de zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevorderingen van de beroepsuitoefening en patiŽntenbescherming.
De gediplomeerde huidtherapeuten van Dermedicare zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en netwerkpartner van de brandwondenstichting.